Hirdetés

Hogyan válasszunk hatékony antivírust?



|

Több hely is van, ahol naprakész eredményeket találunk a végpontvédelmekről.

Hirdetés

Vajon mennyire hatékony a mi biztonsági alkalmazásunk? Az összes népszerű megoldást igen sok idő lenne tesztelni, ráadásul felesleges is. Ahhoz, hogy tájékozódjunk, érdemes az erre a célra létrejött adatbázisokat használni, amelyeket mindig naprakészen tartanak. Ezek közül ajánlunk négyet.

 

West Coast Labs

A West Coast Labs valósidejű eredményeket mutat a népszerű ingyenes termékekről, mint például a Microsoft Security Essentials, Avira, Avast, AVG, PC Tools. A teszteléshez használt kártevőket napi 24 órában gyűjtik. 

Virus Bulletin

A Virus Bulletin magazin azon termékeket jutalmazza VB100 díjjal, amelyek falspozitív eredmény nélkül dolgoznak. A lista elején lévő szereplőket bátran választhatjuk, a lentebb lévőket azonban jobb elkerülni. 

AV-Comparatives

Az AV-Comparatives számos teszttel foglalkozik, és mindegyik eredményét közzéteszi. Decemberben éves értékelést is kapunk, amelyből kiderül, hogy tavalyhoz képest hogyan vizsgáztak a végpontvédelmek.

AV Test

Az AV Test az alapján rangsorolja a programokat, hogy azok mennyire tudnák megvédeni a gépünket. Milyen jól javítják a fertőzéseket, illetve mennyire használhatóak. Az eredményeket a Windows verzió szerint való bontásban is látjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.