Hirdetés

Hogyan válasszunk jó képlopó alkalmazást?



|

Ha különböző módokon szeretnénk képernyőmentéseket készíteni, számos megoldásból választhatunk.

Hirdetés

Ma már nem kell beérnünk a Print Screen gombbal a billentyűzetünkön, ha képernyőmentéseket akarunk készíteni. Számos képlopó alkalmazás létezik, amelyek a legkülönfélébb extra opciókat nyújtják. Most ezekből ajánlunk Önöknek néhány remek ingyenes programot, azok legfőbb jó tulajdonságaival.

 

 

Shotty

Ez az alkalmazás képes az Aero felületek, az árnyékok és a háttérben látható ablakok mentésére is. A segítségével kiváló minőségű képeket menthetünk teljes ablakokról.

 

GreenShot

A GreenShot nagyon hasznos kiegészítő lehet, és leginkább időt spórol nekünk: elegendő a Print Screen gombot megnyomnunk, és egyből kijelölhetjük a képernyőn a menteni kívánt területet.

 

Screenshot Captor

Ez az alkalmazás nem emelkedik ki semmilyen különc funkcióval a mezőnyből, azonban a képernyőmentések minden létező lehetőségét felkínálja az összes beállítási és szerkesztési opcióval, így ha mindenféle funkcióra szükségünk van, ez lehet a jó választás.

 

Live Capture

Összesen 12 különböző módot választhatunk ebben a képlopóban, amely számos más, extra eszközt is kínál, így például az úgynevezett Color Pickert és egy GIF-animátort is.

 

Snappy

A Snappy különlegessége az úgynevezett Event Capture funkció, amely különböző eseményeknél ment képet. Ez lehet egérkattintás, duplakattintás, egy billentyű lenyomása vagy elengedése. Lehetőség van PDF-ben való mentésre is.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.