Hirdetés

Így digitalizáld a régi fotóidat



|

A Google PhotoScan app nagyszerű partner a régi fényképek digitalizálásában.

Hirdetés

Manapság szinte mindenki az okostelefonjával készíti a fényképeket, azonban ez nem volt mindig így. Korábban digitális fényképezőkkel végeztük a feladatot, azelőtt pedig fotóalbumokba és cipős dobozokba gyűjtöttük a kész képeket. 

Hirdetés

Idővel mindenki szeretné a régi képeket is digitalizálni. Egy szkennerrel ez fáradtságos feladat lehet, ha pedig csak lefotózzuk azokat, akkor minőségbeli problémák akadhatnak. 

Itt jön képbe a Google új PhotoScan appja, amely könnyedén és jó minőségben digitalizálja a képeket, majd menti, rendszerezi és kereshetővé teszi a Google Fotók korlátlan tárhelyén - mindezt egy okostelefon segítségével. 

Az app androidos készülékekkel és iPhone-okkal is működik. Elegendő elindítani az appot, majd kicsit mozgatni a telefont a kép fölött. Az elkészült képekből egyet csinál a rendszer, és így automatikusan szűri ki a becsillanásokat, vágja körbe a széleket, forgatja vagy egyenesíti ki a képet. 

Természetesen egy okostelefon kamerája nem feltétlen garantál olyan jó minőséget, mint egy szkenner, így az eredmény függhet a fényviszonyoktól és a használt okostelefontól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.