Hirdetés

Ingyenes verzió érkezett Microsoft OneNote 2013-ból



|

Már az összes valamit is számító platformon használható a jegyzetelőprogram.

Hirdetés

Ma délután a Microsoft az előzetes pletykáknak megfelelően minden platformon – Windows klasszikus és modern felület, Mac OS X, iOS, Android és Windows Phone – ingyenesen használhatóvá tette az Office programcsomagjának OneNote 2013 jegyzetelő alkalmazását. A hagyományos Windows felületre szánt változat letöltésére a szoftver dedikált weboldalán nyílik lehetőség, az összes többi OS esetében a hivatalos programboltot kell célba venni a telepítéshez.

Hirdetés


A most kiadott ingyenes verzió használatát otthoni és oktatási célokra engedélyezi a Microsoft, amelyből sejthetően a cég továbbra is kínál fizetős változatot a OneNote 2013-ból. Az üzleti használatra szánt kiadás csak néhány apróságban tér el az ingyenestől, például támogatja a SharePointot.


További most bejelentett újdonságok:

OneNote Clipper: az Internet Explorer, Chrome, Firefox és Safari böngészőkkel kompatibilis beépülővel weblapokról lehet információkat menteni a OneNote 2013-ba;

Office Lens: a Windows Phone alkalmazás amolyan szkennerként működik, a dokumentumokról, névjegykártyákról vagy táblákról készített fotókat feltölti a OneNote-ba, megpróbálja élesíteni a képet és felismerni a karaktereket;

– a OneNote webes felületén bekapcsolhatóvá vált a személyes @onenote.com e-mail cím, az erre küldött információk automatikus mentésre kerülnek a jegyzetelőben;

– a OneNote immáron harmadik felektől származó alkalmazásokkal is összeházasítható, a kezdeti partnerek közt a Brother, Doxie Go, Epson, Feedly, Genius Scan, IFTTT, JotNot, Livescribe, Mod Notebook, News360 és Weave található.


(Forrás: WinSuperSite)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.