Hirdetés

Ingyenes webszerkesztő letölthető



|

A Namu6-al vizuálisan dolgozhatunk, így nem kapunk "kódmérgezést".

Hirdetés

Segítségével anélkül hozhatunk létre egyszerű, ám komplett webhelyeket, hogy akár egy betű kacsacsőrös HTML vagy CSS kódot begépelnénk. Testre szabható sablonok alapján dolgozhatunk, indításkor egy varázsló segíti a munkánkat. Képeket, linkeket és más alapvető HTML elemeket szúrhatunk be egy-két kattintással. A kész oldalakat feltölthetjük saját webtárhelyünkre, vagy a Namu6 webhelyére. Apró klipart gyűjtemény, testre szabható fejléc grafikák és néhány képeffektus ad némi lehetőséget a kreativitásra.

 

Ha valaki rendelkezik HTML ismeretekkel, akkor a némileg korlátozott lehetőségek talán bosszantani fogják, azonban azok, akik nem konyítanak a témához egyszerűen használható eszközt nyernek a kezdő lépésekhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.