Hirdetés

Jöhet az Android PC-re is?



|

Érdekes feltételezés, de a Google egyik szabadalma arra enged következtetni, hogy hamarosan akár PC-re is jöhet Android, egy egészen új és érdekes kezelői felülettel.

Hirdetés

Egyelőre még csak elméletben létezik, de nem kizárt, hogy az Android PC-s operációs rendszerré nőheti ki magát. Bár szakértők szerint az Asus Eee Pad Transformer Prime esetében is látható, hogy a Google rendszerének még vannak hiányosságai (egyszerűen nem képes teljes egészében kihasználni a hardvert), nemrég felbukkant az interneten egy olyan szabadalom, amelyből sejthető, hogy a Google komoly lépésekre készül az ügyben.

A multitouch-trackpades irányítást, alkalmazások kezelését mutatja be a terv, amelyből kiderül, hogyan lehetne egy egész operációs rendszert különböző gesztusokkal, mozdulatokkal kezelni. Szakértők szerint ez a (jelenleg teljes csöndbe burkolózó) Google Chrome OS új vetélytársát jelentheti, vagyis böngészőben Androidos alkalmazások futtatását lehetővé tevő fejlesztésről van szó, de az sem kizárt, hogy saját operációs rendszer kiépítése a terv. Maradnak a találgatások, jelezzük, ha bármilyen konkrét információ kiszivárog az ügyben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.