Hirdetés

Kitalálja a Google Play Zene, hogy mit szeretünk



|

Gépi tanulással igyekszik mindig a pillanatra szabott ajánlatot tenni a Google Play Zene.

Hirdetés

A Google egy új frissítést adott ki a Play Zenéhez, amelynek keretében az a jövőben gépi tanulással próbálja meg kitalálni, hogy milyen lejátszási listát szeretnénk hallgatni. 

Hirdetés

Az ajánlás során az időt, az időjárást, a földrajzi helyet és más körülményeket is figyelembe vesz - a Google szerint képes kitalálni, hogy milyen zenét szeretnénk hallgatni, mikor, és a javasolt lejátszási lista a főképernyőn is megjeleníthető. 

Érdekesség, hogy a Google által korábban felvásárolt Songza a zenehallgatási szokások és az idő alapján kínált lejátszási listákat - ezt az elképzelést vitte most tovább a cég, azonban még azt is figyelembe veszi, hogy mikor vagyunk otthon vagy mikor sportolunk. 

Aki már kézzel létrehozta a különböző, testre szabott lejátszási listáit, annak túl sokat nem jelent majd az újítás, mások számára azonban kedvező lehet az új dalok felfedezését tekintve is. 

A Google Play Zene legújabb verziója több hullámban jelenik meg a héten Androidra, iOS-re, továbbá a webes verzió is frissül, összesen 62 országban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.