Hirdetés

Letölthető a Live Messenger!



|

Megérkezett a Microsoft Live szoftvercsalád azonnali üzenetküldésre szakosodott alkalmazása.

Hirdetés

Az új csevegőszoftver mindenki számára ingyenes és magyar nyelven is elérhető.

A szoftver béta változatát több millióan töltötték le és használták. A most megjelent végleges verzió megjelenésében és szolgáltatásaiban alig tér el az előbbitől a különbség a teljesítményben és a minőségben mutatkozik meg.

Megjelenésében már a Vistához igazodik, ezért kicsit furán fest XP környezetben. A legnagyobb újításnak a video- és Internet telefonálás valamint a fájlmegosztó funkció számít. A Live-ban már megoldott a kapcsolat nélküli üzenetküldés, segítségével offline ismerőseinknek is küldhetünk üzenetet, amelyet bejelentkezéskor kapnak meg.
A szoftver a továbbiakban a Windows Live rendszerébe kívánják integrálni, amelyhez további része még a Live Mail, Live Search és a Live Toolbar is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.