Hirdetés

Lookout: védelem táblagépekre



|

A Lookout az elmúlt hetekben újabb platformokra terjesztette ki mobil biztonsági központját.

Hirdetés

Az eredetileg Android okostelefonra szánt védelmi csomag innentől kezdve a honeycombos táblagépeken is elérhető, valamint az iOS eszközök sem maradtak figyelmen kívül. A Lookout ezen felül még ha nem is a két operációs rendszer kapcsolatát igyekszik elősegíteni, de a felhasználók számára megkönnyíti a kapcsolataik átemelését az egyik rendszerből a másikba.

 

 

 

 

A táblagépekre optimalizált védelméről elmondható, hogy ugyanazokat a szolgáltatásokat tartalmazza, melyek már a Lookout okostelefon védelmi központjában is szerepeltek. A Malware scanneren, a biztonsági mentésen és a helyreállításon és távvezérlésen kívül havi 5 dollár fejében a program azt is megmondja, hogy milyen alkalmazások férnek hozzá kényes adatainkhoz, valamint a phishing védelmet is aktiválhatjuk. Funkciók tekintetében tehát szinte semmi nem változott, talán csak annyit lehetne kiemelni, hogy a csak Wi-Fi kapcsolattal rendelkező eszközök is távvezérelhetők.

 



Az új kezelőfelület alá rejtett applikáció malware scannere a táblagépek tárhely- és SD kártya pásztázásán túl a csatlakoztatott USB kulcsokkal vagy a külső tárhelyekkel sajnos egyáltalán nem foglalkozik. Összességében az app így ugyanazt nyújtja, mint eddig.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.