Még okosabb lesz az Inbox by Gmail



|

A képek csatolása gyorsabb és egyszerűbb feladat lesz az új verzióban.

Az Inbox by Gmail egy olyan app, ami fogja az alap Gmail levelezőt, és szuper funkciókkal ruházza fel. Képes csoportosítani a leveleket, majd a fontos tartalmakat is az üzenetekből. 

Hirdetés

Mindez a Trips, vagyis a kirándulások szekcióban is hasznos dolog. Itt eddig is áttekinthetőek voltak a repülési, autóbérlési vagy szállással kapcsolatos adatok, de immáron manuálisan is fel lehet venni a kapcsolódó e-maileket. 

Ha valamit kihagyott az app vagy csak felvennénk például egy teendőlistát, akkor erre mostantól lesz lehetőség. Ezeknek az adatoknak a másokkal való megosztása is könnyebb lett. 

Az Inbox emellett a fotók csatolását is könnyebbé teszi a levelekhez. Lesz egy új tálca, amelyből mellékelni lehet a képeket - a jelek szerint sokkal gyorsabb, mint a régi menü volt. 

A frissítéseket az androidos felhasználók a következő egy hétben kapják meg, ha minden jól megy. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.