Hirdetés

Megéri feltenni ezt az NVIDIA Hotfix drivert



|

A GPU a legutóbbi driver óta eltávolítható eszközként jelent meg a Tálcán.

Hirdetés

Az NVIDIA kiadott egy Hotfix javítócsomagot, ami a nemrég megjelent GeForce 361.75 Game Ready drivert hivatott befoltozni. 

Hirdetés

A legutóbbi illesztőprogramba bekerült egy hiba. Emiatt a rendszer a videokártyát eltávolítható eszköznek nézte, és lehetőséget is adott a leválasztására a Tálcán, mint egy pendrive vagy külső HDD esetében. 

Minden bizonnyal abból eredt a hiba, hogy a legutóbbi WHQL driver már támogatást nyújtott Thunderbolt 3 porton keresztül a külső grafikus vezérlőknek is. A hotfix most orvosolja a bakit. 

Ha valaki nem szeretné véletlenül kiadatni a Windowszal a grafikus kártyáját (pontosabban annak a driverét), akkor érdemes leszedni a 300 MB-os javítást. 

Az új driver ide kattintva tölthető

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.