Hirdetés

Megérkezett az Android 2.1 az Acer Liquidre



|

Komoly frissítés érkezett a hazánkban is kapható okostelefonhoz.

Hirdetés

A tajvani gyártó még 2009 decemberében mutatta be az első androidos okostelefonját, bár érthető okokból akkor még Google Android 1.6 futott a Liquid A1-en. Szerencsére a relatíve moderált ára ellenére nem feledkeztek meg róla, és most elérhetővé tették hozzá a 2.1-es frissítést.

 

Acer Liquid A1
Acer Liquid A1

 


A telefon hazánkban is kapható, az ára kártyafüggetlenül átlagosan 90 ezer forint - a tudását tekintve ez kimondottan kedvezőnek mondható. A specifikációi röviden: a kapacitív érintőkijelzője 3,5 col átmérőjű, a panel felbontása 800×480 pixel. Ugyan az autofókuszos kamerája 5 megapixeles, de vaku nem került a szenzor mellé, videót pedig csak VGA-felbontásban képes rögzíteni.


Kommunikációs képességek szempontjából már abszolút nincsenek megkötések: van 7,2 megabites HSDPA, 2 megabites HSUPA, Bluetooth 2.0, Wi-Fi 802.11b/g-vezérlő, és A-GPS. A 768 megahertzen ketyegő processzora a Qualcomm műhelyéből került ki, emellé 256 MB RAM-ot, és kétszer ennyi ROM-ot társítottak a mérnökök.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.