Hirdetés

Megjelent a dativus KLiKK gyorsszótár



|

A legfontosabb alkalmazásokban működik az új angol-magyar/magyar-angol szótár.

Hirdetés

A dativus KLiKK segítségével a felhasználó egyetlen kattintással szótárazhat a legnépszerűbb Windows alkalmazásokban, anélkül, hogy ki kellene lépnie az éppen használt dokumentum ablakából. Akár levelet ír, akár chatel, akár az internetet böngészi, a dativus KLiKK mindig kéznél van. Mivel felismeri a ragozott szavakat, olyan segítséget nyújt, amire a hagyományos szótárak egyike sem képes. Alig akad szó, ami „ellenállna neki”, hiszen 850 000 elemet tartalmaz; a köznyelvi szavakon kívül számos szakszótár (gazdasági, jogi, orvosi, biológiai, műszaki, stb.) anyagát is magába foglalja.

 

KLiKK.jpg

A program alapesetben az Internet Explorer, Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express és Microsoft Word programokban alkalmazható, illetve minden olyan alkalmazásban, ami RichEdit vagy Internet Explorer ablakot használ. Azonban ha a számítógépre fel van telepítve a Microsoft Office 2003 (vagy annál magasabb verziójú) csomag, az tartalmaz egy optikai karakterfelismerő modult (MODI - Microsoft Office Document Imaging), amit a dativus KLiKK ki tud használni, és aminek segítségével bármely alkalmazás ablakából ki tudja olvasni a kívánt szót.

 

A termék 8400 forintért kapható, így egy szó kevesebb, mint 1 fillérbe kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.