Hirdetés

Megérkezett az Android 2.1 az LG GT540-re



|

Elméletileg mindenki számára elérhető a komoly frissítés.

Hirdetés

Ugyan már az Android 2.3 bejelentésének küszöbén állunk, de az LG-nek azért jár egy piros pont - elérhetővé tették a középkategóriás Optimus GT540-es készülékükre az Android 2.1 operációs rendszert. A telefonon gyárilag a mára elavultnak tekinthető 1.6-os verzió fut, ráadásul az olcsóbb készülékek támogatásáról általában „elfeledkeznek" a gyártók, így a szoftver valóban kellemes ajándéknak minősül.

 

LG Optimus GT540
LG Optimus GT540

 


A frissítés telepítéséhez a legújabb LG Mobile Sync szoftver megléte szükséges, a folyamatot lehetőség szerint érdemes egy akkumulátorról működő noteszgépről végezni, hiszen egy áramszünet komoly gondot okozhat. A telefonban lévő memóriakártyán tárolt állományok nem fognak elveszni, azonban a belső háttértár tartalma teljes egészében törlődik, így a névjegyekről és egyéb adatokról feltétlenül biztonsági másolatot kell készíteni.


Az Android 2.1 látványosabb újdonságai közé tartozik például az animált háttérképek támogatása, a névjegyek egyszerűbb elérése, és a több e-mail fiók kezelése. Természetesen funkciódúsabb lett a webböngésző is, támogatja a Geolocation API-t, és több HTML5-ös funkció is elérhetővé vált - bár vélhetően a többségnek nincs túl nagy szüksége többek közt a kliens-oldali SQL-adatbázisokra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.