Hirdetés

Megmenti a medencétől az emlékeidet a Google Fotók



|

Az automatikus mentés előnyeit csillogtatja a Google Fotók legújabb reklámja.

Hirdetés

A Google szolgáltatásai Android és iOS platformon is átfogó megoldásokat nyújtanak, a képkezelés és -tárolás terén pedig az egyik legjobb alternatíva a Google Fotók, az egész piacon. 

Hirdetés

Legutóbb a Google egy kis reklámmal igyekezett felhívni a figyelmet a szolgáltatásra, amely képes jelentős tárhelyet felszabadítani az okostelefonokon úgy, hogy közben a korlátlan felhőből elérhetőek maradnak a tartalmak - így pedig a legfontosabb pillanatokban biztosan elkészül a fotó, mert marad szabad tárhely. 

Ezúttal az új reklám az automatikus mentésre hívja fel a figyelmet. A főszereplő egy medencébe ugrik be, majd a levegőben eszmél rá, hogy az okostelefonja még a zsebében van. 

Amint azt a videóban is megjegyzik, új telefont bármikor lehet venni, de mi lesz az előzőn lévő fotókkal? A Google Fotók használatával emiatt nem kell aggódni, a szolgáltatás ugyanis ingyenesen ment minden egyes képet és videót, amit csak készítünk (16 megapixelig és 1080p-ig a tárhelye korlátlan). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.