Hirdetés

Miben újult meg az új Linux?



|

Kis csúszás után végre itt az új Linux, a 3.3-as kernel gyorsabb hálózatkezelést, mélyebb Android támogatást, új processzorok supportját biztosítja nekünk.

Hirdetés

Linus Torvalds, a kernel atya és ura némi csúszásról volt kénytelen beszámolni nemrég, de a meg nem magyarázott csúszás után végre itt a 3.3-as kernel, amely valóban kárpótolja a sokat várakozó felhasználókat.

A minap elérhetővé vált kernel többek között az Open vSwitch-csel lett gazdagabb, a Texas Instruments C6X családjának egy- és többmagos lapkáit is támogatja már, és többek közt az is örvendetes, hogy visszakerült az Android mobilplatform a fő „Linux-fába”.

További részletek az új Linux kapcsán a Computerworld oldalán, kattints ide a folytatásért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.