Hirdetés

Microsoft LifeChat LX-3000



|

Tökéletes internetes kommunikáció a Microsoft USB-s headsetével.

Hirdetés

A LifeChat LX-3000 használatával az interneten keresztül történő kommunikáció egyszerűvé és természetessé válik. A közel két méteres kábel, a hangerőszabályzó, a fülhallgató bőr utánzatú borítása mind a felhasználó kényelmét szolgálják. Az USB csatlakozás pedig magas fokú megbízhatóságot és tiszta hangátvitelt biztosít.

msh1.jpg

A Windows Live Messengerrel integrált headset könnyen telepíthető és egyszerű használatot tesz lehetővé, miközben néhány további extra meglepetést is tartogat. Ide tartozik például a hívásfogadó gomb, amelynek segítségével egyetlen gombnyomással létesíthetünk kapcsolatot a hívó féllel, akár zenehallgatás közben is. A gomb megnyomására ugyanis a zene automatikusan elnémul, majd a hívás befejeztével újra megkezdődik a lejátszás.


A Microsoft LifeChat LX-3000 ajánlott fogyasztói ára 8990 Ft


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.