Hirdetés

Microsoft LifeChat ZX-6000 headset



|

Egy kényelmes és praktikus megoldás az online beszélgetésekhez.

Hirdetés

A headseten található praktikus Live Call gomb segítségével azonnal kapcsolatba léphetünk bárkivel, akivel beszélgetni szeretnénk. Olyan kényelmes, mintha mobiloznánk, hiszen a drót nélküli Microsoft LifeChat ZX-6000 headset 9 méteres hatósugara nagy mozgásteret biztosít a számítógép körül. A digitális fülhallgatóval minden egyes szót kristálytisztán hallani, és minket is mindenki kitűnően megért, mert a mikrofonba épített zajszűrő szinte teljesen kiküszöböli a környezet zavaró hangjait, és csakis a mi hangunkra koncentrál.

 

ms_zx6000.jpg
Microsoft LifeChat ZX-6000 nélkülözhetetlen kelléke az online beszélgetéseknek, kompatibilis a legnépszerűbb üzenetküldő szoftverekkel, így az MSN-nel is. Használatával semmi sem korlátozza a hosszúra nyúló videokonferenciákat az irodában, vagy este egy kiadós beszélgetést a haverokkal, hiszen a készülék 8 óra folyamatos beszélgetést bír egy feltöltéssel. A fülhallgató puha szivacsborításának és az állítható fülpántnak köszönhetően egész napra is kényelmes viselet. Csak mielőtt elindulunk, ne felejtsük el levenni!

 

A Microsoft LifeChat ZX-6000 ajánlott fogyasztói ára 15990 Ft.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.