Hirdetés

Minden tizedik monitor érintőpaneles lesz



|

Méghozzá az idei év végére várható ez a trend, amelynek az oka a Windows 8.

Hirdetés

A korábbi éveknél már most is jóval gyakrabban találkozunk olyan notebookokkal és monitorokkal, amelyek integrált módon támogatják az érintésérzékeny funkciót használatát. Az érintős monitorok száma tovább nő, az elmúlt hónapokban pedig rengeteg olyan LCD-kijelzőt mutattak be, amely szintén ilyen panellel van szerelve.

Ez azt a hamis képet festi, hogy a piacra kerülő termékek legtöbbje már érintésérzékeny, azonban a helyzet más. Bár az érintős megjelenítők aránya a szektorban mindenképp növekedik az idei évben, drámai pluszra nem lehet számítani.

2012. végén az előbbi arány 3-5 százalék volt, az idei december végére azonban 8-10 százalékra emelkedik ez a szám. Mindennek a hátterében a Microsoft új operációs rendszere, a Windows 8 és a Windows RT áll, hiszen ezek nagyban támaszkodnak az érintéses vezérlésre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.