Hirdetés

Mindenki androidos appokat tölt, de pénz csak az iOS-ben van



|

Hiába egyre több az androidos letöltés, fizetni nem szeretnek a robotos felhasználók.

Hirdetés

Az App Annie legújabb adatai szerint az Android még jobban átvette az uralmat, amikor a letöltött appok mennyiségéről van szó, világszinten. Az iOS-ben van viszont a pénz. 

Hirdetés

Az indiai és ázsiai fejlődésnek hála az Android már 90 százalékra növelte az előnyét a letöltésekben - az olcsó készülékek tulajdonosai viszont nem hajlandóak fizetni a programokért. 

Az iOS az appokból származó bevételt tekintve 80 százalékkal vezet, és csak egy negyedév alatt ért el plusz 10 százalékos előnyt. Ezt többek között egy kínai erősödésnek köszönhette. 

Kínában immáron több letöltést lát az iOS, mint Amerikában, és természetesen ez a bevételeken is kezd látszani. 

Az idei évben egyébként azt jósolták, hogy az Apple és a Google alkalmazásboltjainak a bevételei a duplájára emelkednek négy éven belül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.