Hirdetés

MWC: itt a Google Assistant - nagyjából…



|

Android 6.0-tól fölfelé már a héten elérhetővé válik a Google Assistant - majdnem mindenki számára.

Hirdetés

Hamarosan szélesebb körben is elérhető a Google Assistant, amely nyelvi utasítások alapján engedi az appok és szolgáltatások használatát. Sajnos eddig csak a Pixel készülékeken, továbbá a Google Home okoshangszórón és az Allo csevegőn keresztül volt hozzáférhető. 

Hirdetés

Ezen a héten azonban minden Android 6.0-t vagy újabb rendszert használó okostelefonra megérkezik... bizonyos országokban. Vagyis a megjelenés azért nem annyira teljes. 

Elsőként Amerikában startol a Google Assistant, majd az angol és a német nyelvű országokban, Németországban, Kanadában, Nagy-Britanniában és Ausztráliában. 

A frissítés a Google Play Szolgáltatásokon keresztül fut majd be a készülékekre, vagyis csak Google Play Áruházzal és Google szolgáltatásokkal együtt használható. Az érintett piacokon ez persze nem jelent problémát. 

Van még több hírünk és beszámolónk az idei Mobile World Congressről, kattints ide és olvasd el, milyen mobilok és kütyük érkeztek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.