Hirdetés

Napi tipp: kiegészítés a tálca elrejtéséhez



|

A Taskbar Activate nevű programmal testre szabható a Windows tálcájának automatikus elrejtés funkciója.

Hirdetés

Sok felhasználó tartana igényt a tálca automatikus elrejtésének részletes beállításaira, azonban alapból nem érhető el a Windowsban külön beállítás a funkcióval kapcsolatban. A Taskbar Activate nevű programmal testre szabható a Windows tálcájának automatikus elrejtés funkciója.

 

Az alkalmazás gyakorlatilag kibővíti a lehetőségeket, így nem csak a felugrási időt állíthatjuk be, de különböző opciók szerint szabhatjuk meg annak aktiválódását. Megelőzhető az a kellemetlen jelenség is, hogy amikor az egeret a kijelző aljára visszük, a tálca egy része egy pillanatra megjelenik.

 

A Taskbar Active innen tölthető le, telepítés után pedig az értesítési területen megjelenő ikonoknál találjuk meg a beállításait.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.