Hirdetés

Nem bízik az Xbox One frissítéseiben a Microsoft



|

A legutóbbi hibát megelőzendően most teszteltetik az Xbox One javítását.

Hirdetés

Az Xbox One története mostanában kicsit sem volt problémamentes. A legutóbbi javítást például ha valaki feltelepítette, akkor azt vette észre, hogy bizonyos körülmények között a képernyő elkerülhetetlenül elsötétül, miközben a hang a háttérben tovább megy. A jelenséget csak újraindítással lehet orvosolni, ami elég kellemetlen a Microsoft számára. 

Hirdetés

Éppen ezért a következő javítással már óvatosabbak. A március elejére várható patch leginkább multis foltozásokat tartalmaz, illetve felkészíti az Xbox One-t a Titanfallra. A Microsoft, hogy biztosra menjen, az Xbox Live felhasználóinak egy részét előtesztelésre kéri fel, majd várja a beszámolójukat, még mielőtt a patchet élesben is megkapnák a többiek. 

Akit a Microsoft felkér a tesztelésre, az egy tokennel kiegészített üzenetet kap az Xbox Live-on. Aki vállalkozik a tesztre, az már a jövő héten kipróbálhatja a javítást, majd beszámolhat a tapasztalatairól egy zárt fórumon. Akit egyszer meghívnak, az a jövőben is részt vehet az előteszteléseken. 

 

Fotó: IGN

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.