Hirdetés

Nincs időd elolvasni valamit? Segít a Google



|

A Chrome egyik kiegészítője későbbi megtekintésre menti az oldalakat és a képeket.

Hirdetés

Manapság elképesztő mennyiségű weboldallal, cikkel és tippel találkozunk online, és lehetetlen mindent elolvasni. Éppen ezért a legtöbben gyűjtögetik a tartalmakat. 

Hirdetés

Mindehhez kiváló segítség például az olyan böngészős beépülő, mint a Save to Pocket. Az idők során az elmentett tartalom csak gyűlik és gyűlik, mi pedig általában soha semmit nem olvasunk el ezekből az évek alatt. Azonban törölni sem akarunk semmit. 

A gyűjtögetők számára jó hír, hogy a Google már saját megoldást is kínál erre a feladatra a Chrome böngészőjéhez, egy kiegészítő formájában. A neve Save to Google

A beépülő telepítése után megjelenik a böngésző eszköztárában egy új gomb. Erre kattintva az adott, éppen böngészett oldal egyből el lesz mentve a Google felhőjében. Később a megjelölt tartalmak a google.com/save oldalon nézhetőek meg. 

A beépülő egyébként nem tényleges mentést végez a tartalmakról, hanem gyakorlatilag egy kereshető listába rendezi azokat, könyvjelzőként - amiket meg is lehet címkézni a könnyebb kezelhetőség érdekében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.