Hirdetés

Növekvő Adobe eredmények



|

Hirdetés

A szoftvergyártó vállalat nettó nyeresége a szeptember 2-án lezárult három hónapos időszakban a tavalyi 104,5 millió dollárról 144,9 millióra emelkedett. A cég bevételei is növekedtek mintegy 21 százalékkal, 487 millió dollárra.

Ami a következő negyedévet illeti, az Adobe bizakodó: bevételeit 490 és 510 millió USD közé, bruttó nyereségnövekedését pedig 94 százalékra taksálja. Ebbe az előrejelzésbe még nem számít bele a Macromedia folyamatban lévő beolvasztása. Bár a folyamat jól halad, a végleges összeolvadás még az ősszel megtörténhet. A két cég részvényesei már jóváhagyták a 3,4 milliárd dolláros üzletet, csupán a szükséges szabályozók beleegyezésére, és a további "apróbb" körülmény teljesülésére van csak szükség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.