Hirdetés

Továbbra is az élmezőnyben



|

Hirdetés

Az IntruShield a címet immár hatodik alkalommal nyerte el, mert az IntruShield által generált bevételek az összes IPS gyártó termékeit megelőzve nőttek ebben a negyedévben is.

„A McAfee egyértelműen érzékeli a vásárlók igényeit, és olyan termékeket gyárt, amelyek a megbízható teljesítmény, a biztonság és az innovatív menedzselési megoldások keverékei” mondta Jeff Wilson, az Infonetics Research vezető elemzője.

A jelentés szerint a hálózatalapú megoldások piacán továbbra is jelentős növekedés tapasztalható. Az Infonetics becslése szerint a hálózati IPS ágazat átlagos növekedése évi 35%-os, azaz 2008 és 2005 között összesen 104%-osra tehető. Emellett, a jelentés szerint, az IDS/IPS piac 2008-ra 935 millió USD növekedésre számíthat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.