Hirdetés

Vége a Vista Beta 2 letöltésnek



|

Kétmillió letöltés után zárja kapuit a nyilvános bétateszt program

Hirdetés

A Windows Vista Beta 2 a CPP-n keresztül korlátozott számban vált elérhetővé. Az óriási érdeklődés miatt az előzetesen tervezett keret máris betelt, így a Microsoft nem kíván újabb jelentkezéseket elfogadni. Azok a felhasználók, akik jelentkeztek és érvényes termékkulcsot kaptak, július 14-ig tölthetik le a Windows Vista Beta 2 kódot, a regisztrációkor e-mailben kapott linken.

A Windows Vista Beta 2 CPP-n keresztüli letöltése volt a Microsoft történetének eddigi leggyorsabb és leghosszabb ideig folyó letöltési programja. A Microsoft partnercége, az Akamai szerint ez volt az eddig tapasztalt legjelentősebb letöltési akció az Internet történetében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.