Hirdetés

Videó: mi a baj a Zune HD-vel?



|

Sajtóértesülések szerint a Microsoft véglegesen beszünteti a Zune HD gyártását. S mivel a redmondi cég nem cáfolta egyértelműen e híreszteléseket, hajtóvadászatot indítottunk a lejátszóért, hogy megnézzük: mi vezethetett a bukásához.

Hirdetés

Miután olyan hírek láttak napvilágot, melyek szerint a Microsoft befejezi a zenelejátszójának a gyártását, szabályos hajtóvadászatot indítottunk a Zune HD-ért, hogy megtudhassuk, mi a baj vele. Beszédes, hogy nem volt egyszerű dolgunk, ám munkánk eredményeként sikerült fellelnünk talán az egyetlen Zune-t Magyarországon.


A készülékkel ráadásul nem bántunk kesztyűs kézzel, mivel tesztünkben a fő vetélytársával, az iPod Touch zenelejátszóval állítottuk szembe. Habár a Microsoft kütyüje pár területen veri az Apple megoldását, összességében mégis indokolt az iPod Touch sikere, és a Zune HD elhullása.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.