Hirdetés

Visszatért a KickassTorrents



|

Nagyrészt az eredeti staff áll az új torrentportál mögött.

Hirdetés

Július közepén jelentős csapás érte a warezoló közösséget, ugyanis az Egyesült Államok vezetésével egy nemzetközi akció keretében sikerült leállítani a világ legnagyobb forgalmú, napi 1 millió egyedi látogatót vonzó fájlcserélő webhelyét. A KickassTorrents egyes szervereinek és domaincímeinek lefoglalásával párhuzamosan Lengyelországban letartóztatták az állítólagos tulajdonosát, az ukrán nemzetiségű Artem Vaulin-t.


Hirdetés


A felhasználók által csak KAT néven emlegetett portál eredeti csapatának többsége röviddel később informálta a publikumot, hogy szeretnék újraéleszteni a notórius oldalt. Alaposan megnehezítette a dolgukat, hogy senkinek sem volt hozzáférése a fájlcserélő webhely forráskódjához és adatbázisaihoz, így kénytelenek voltak szinte a nulláról felépíteni az egészet.


A TorrentFreak beszámolója szerint a mai napon a csoport elindította az új Kickasstorrents-et. A webhely kinézetre elvileg szinte megkülönböztethetetlen a régitől, bár erről hírünk írásakor nem tudtunk személyesen meggyőződni, nem bírták el az óriási mennyiségű látogatót a szerverek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.