Hirdetés

Vista SP1 már februárban?



|

Néhány kiválasztatott már ebben a hónapban hozzájuthat a Vista SP1-hez.

Hirdetés

Sok kritika érte a Microsoftot a Vista SP1 megjelenésének elhalasztása miatt, ezért a cég hétfőn bejelentette, hogy bizonyos felhasználók már ebben a hónapban hozzájuthatnak a javítócsomaghoz.

 

Az operációs rendszert nagy tételben megvásárlók (tipikusan nagyvállalati felhasználók) már akár ezen a héten megvásárolhatják az SP1-gyel felszerelt angol nyelvű telepítőcsomagot, árulta el blogjában Mike Nash a Microsoft Windows termékvonaláért felelős elnökhelyettese.

Még ebben a hónapban az MSDN és a TechNet Plus előfizetők számára is legálisan elérhetővé válik a javítócsomag, de pontos dátumot Nash még nem árult el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.