Hirdetés

VSO Image Resizer 1.3.2



|

Íme egy csoportos képátméretezésre használható alkalmazás, amely akár vízjelezésre is képes.

Hirdetés

Nagy mennyiségű képet átméretezni nem egyszerű feladat, bár a legtöbb képszerkesztővel elvégezhető. Sokkal ésszerűbb egy kifejezetten erre a célra szakosodott, könnyen kezelhető, ráadásul ingyenes alkalmazást keresni erre a feladatra. Ilyen a VSO Image Resizer, amely ki- és bemenetként is támogatja az összes fontosabb képformátumot (BMP, GIF, PNG, JPEG és TIFF.) Kezdő és haladó módban is képes működni: az előbbinél csak a végeredményképek méretét és helyét kell megadnunk, az utóbbinál pedig egyéb lehetőségek is a rendelkezésünkre állnak. Megadhatjuk például a kimeneti formátumot vagy a JPEG-tömörítés minőségét. Különféle kapcsolók használatával tovább konfigurálhatjuk az átalakítás műveletét, többek között utasíthatjuk a programot, hogy ne változtasson a képarányon, vagy hogy a képekbe ágyazott EXIF metaadatokat megtartsa-e vagy sem. Érdekességei közé tartozik, hogy képes vízjelekkel ellátni a képeket, valamint paraméterekkel tudjuk szabályozni, hogy pontosan milyen legyen az új képek fájlneve.

 

 

vso_image.png

 


Könnyen kezelhető, áttekinthető felülettel ellátott alkalmazás - mindenkinek ajánlható, aki csoportos képkonvertálót keres.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.