Hirdetés

WinBubble 1.7



|

A Windows Vista rengeteg rejtett beállításához férhetünk hozzá ezzel az ingyenes tuningoló alkalmazással.

Hirdetés

Nyílt titok, hogy az operációs rendszerek számtalan olyan beállítási lehetőséggel rendelkeznek, amelyekhez „rendes” felhasználó nem férhet hozzá. Éppen ezért népszerűek azok a programok, amelyek segítségével el lehet érni az ilyen rejtett opciókat. Ilyen a vicces nevű WinBubble is – neve egyébként onnan ered, hogy fejlesztője csupán a Vista „Bubbles” képernyővédőjének beállításaihoz engedett hozzáférni az első verzióban. Azóta azonban a program jelentős mértékben továbbfejlődött, és már rengeteg mindenre használható.

 

winbubble_.png

 

Természetesen a buborékos képernyővédő továbbra is finomhangolható, megadhatjuk a buborékok típusát, méretét és akár árnyékolását is. Más képernyővédők is konfigurálhatók a segítségével, emellett megváltoztathatjuk az ikonok kinézetét – például eltüntethetjük a gyűlöletes nyilakat a parancsikonok bal alsó sarkából. Segítségével egyéb biztonsági beállításokhoz is hozzáférhetünk, például kikapcsolhatjuk a Feladatkezelőt vagy a Vezérlőpultot, elrejthetünk lemezmeghajtókat, illetve az Internet Explorer különböző funkcióit is ki-be kapcsolgathatjuk. Ezenfelül lehetőséget nyújt a Vista rejtett, „Aurora” nevű rendszerindító képernyőjének a bekapcsolására is.


 

Adatok

  • Hozzáférés a Windows Vista rejtett beállításaihoz
  • Képernyővédők finomhangolása
  • Biztonsági beállítások (pl. UAC) finomhangolása
  • Fejlesztő: UnlockForUs
  • Ár: ingyenes

 

 

Értékelés

Előny: hasznos beállítási lehetőségek, nem kell telepíteni

Hátrány: óvatosság szükséges a használatához

Teljesítmény: 4,5

Szolgáltatás: 4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.