Hirdetés

Windows 7 SP1: jövő hónapban jön a béta



|

Július végén érkezik meg a Windows 7 Service Pack 1 bétája, majd nem sokkal utána a végleges változat.

Hirdetés

Nem kell olyan hatalmas dolgokra gondolnunk, mint a Vista SP1 esetében, ha a Windows 7 Service Pack 1-es csomagról beszélünk. Ez azonban mindenképp pozitív, több okból is. Egyrészt a Microsoft által készített javítócsomag már a létező és kiadott frissítéseket és patcheket tartalmazza, pluszban csak az új Remote Desktop támogatás kerül bele, hogy a Windows Server 2008 SP1 újdonságait is kihasználja.

 

A másik, hogy a Windows 7-nek nincs szükséges olyan megmentő elsősegély-csomagra, mint anno a Vistának volt. A Service Pack 1 csomagnak elsőként a béta változatát adja ki a redmondi óriás, egészen pontosan július végén. Nem sokkal azt követően pedig elérhető lesz a végleges Windows 7 SP1 is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.