Hirdetés

Word dokumentumok külön ablakban



|

Több dokumentum megnyitása esetén zavaró lehet, ha mindegyik egyesével megjelenik a tálcán.

Hirdetés

A lehetőséget kedvünk szerint kapcsolgathatjuk a programban. Alapbeállítás szerint a program minden dokumentumot külön ablakként jelenít meg a tálcán - így a legkönnyebb a váltogatás közöttük, akár Alt + Tab billentyűkombinációval is. Ha azonban nem ez lenne a helyzet, vagy épp szeretnénk az összes megnyitott dokumentumot egy, a tálcán megjelenő gomb módjára kezelni, a következő beállítást kell megkeresnünk:

 

word2003.png

 

Válasszuk Wordben az Eszközök menüt, majd kattintsunk a Beállítások pontra. A megjelenő ablakban válasszuk a Megjelenítés fület, majd tegyünk pipát az "Ablakok a tálcán" jelölőbokszba. Kattinstunk az OK gombra, ezzel mentve a beállításokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.