Hirdetés

XYplorer 4.50



|

Windows Intéző szteroidon: az XYplorer sokoldalú és magánhasználatra még ingyenes is.

Hirdetés

Mindannyian ismerjük a Windows Intézőjét – és annak hiányosságait is. Ha szeretnénk állományainkat lényegesen nagyobb tudású alkalmazással kezelni, de meg vagyunk elégedve az Intéző felépítésével, akkor próbáljuk ki a XYplorert.

A program elsősorban az állományokról nyújtott részletes információk megjelenítésében jeleskedik, segítségével minden adatot megtudhatunk az aktuálisan kijelölt állományról. Azonnali előnézeti képet jelenít meg az ismert formátumú képekről és betűkészletekről, segítségével belehallgathatunk MP3-zenéinkbe, és belenézhetünk videoállományainkba. Mi több, még az MP3-dalokban található, úgynevezett ID3tag azonosítók szerkesztésére is lehetőséget nyújt.

Leadtek WinFast 7800GS THD AGP

Érdemes kiemelni igen fejlett keresési képességeit: akár különböző keresési sablonokat is létrehozhatunk, és a későbbiekben bármikor előhívhatjuk őket. Ha egy állományra a jobb gombbal kattintunk, akkor szintén rengeteg lehetőség közül választhatunk: például a program képes kimásolni a Vágólapra az adott fájl bizonyos információit és különböző szabályok szerint át is tudja nevezni. Emellett természetesen a "hagyományos" állományműveletekkel is dolgozhatunk: úgymint másolás, mozgatás és törlés.

Igen nagy tudású szoftver az XYplorer, azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik nincsenek megelégedve a Windows Intézőjének képességeivel.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.