Hirdetés

Így lehet ténylegesen kihasználni az iPhone kamerák Night módját



|

Hogyan készítsünk sötétben jó képeket mobillal? Az Apple egy profi fotós közreműködésével mutatja be telefonjának képességeit.

Hirdetés

Bizonyára ismerős lehet az iPhone Night mód beállítása azok számára, akik előszeretettel használják a telefon kameráját különböző típusú és stílusú képek készítésére. Az iPhone 11-gyel 2019-ben bevezetett lehetőség lényege, hogy az alacsony fényviszonyok között is remek fotókat lehessen csinálni.

Az Apple egyik legújabb videójában bemutatja, milyen technikával és módszerekkel lehet kihozni a lehető legtöbbet a funkcióból, és lehet kiváló éjszakai beállításokkal fényképezni.

Hirdetés

A videó elkészítésében Maria Lax segédkezett, aki egyedi stílusú fotóit gyakran készíti alacsony fényviszonyokban, így gyakran használja az iPhone Night módját.

Lax célja az egyes fényképekkel, hogy valódi helyszíneket mutasson be úgy, hogy azok misztikusnak tűnjenek. Mindig gondosan ügyel arra, hogy megfelelő fényforrást válasszon, illetve az apró részletekre is nagy figyelmet szentel.

A videóban Maria megmutatja, hogyan készíti stílusos fotóit, illetve az Apple Today munkatársát végigvezeti a folyamatokon, így lépésről lépésre megtudhatjuk, mi szükséges a kiváló éjszakai fényképek megalkotásához.

A Night mód alapvetően automatikusan bekapcsol a készülékekben, ha a kamera az érzékelt fényviszonyok alapján ezt szükségesnek érzi. Azonban érdemes foglalkozni az egyedi beállításokkal, hogy kihasználjuk az iPhone kamerájának lehetőségeit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.