Hirdetés

Google: fess a virtuális valóságban



|

A Tilt Brush segítségével 3D-ben, látványos eredmények mellett lehet festeni.

Hirdetés

A virtuális valóságra a legtöbben a játékok kapcsán gondolnak, pedig a lehetőségek szinte határtalanok a technológia felhasználási területeit illetően. 

Hirdetés

Képzések, orvostudomány, turizmus, pornóipar, közösségi appok - és persze a művészetek világa is olyan, ami profitálhat a VR-headsetek terjedéséből. 

A Google az elmúlt héten adott ki egy olyan appot, amivel épp a művészek csillogtathatják meg a tudásukat a virtuális valóságban. 

A Tilt Brush egy olyan VR-app, amely lehetővé teszi, hogy három dimenzióban fessünk, látványos eredmények mellett. 

Persze a Google Cardboard és egy okostelefon ehhez kevés lenne - a Google ezért inkább a Steam asztali gamer platformot választotta, és az HTC Vive VR-headsetére tette elérhetővé a programot. 

A mozgásérzékelő kontroller segítségével a virtuális térben lehet mozogni és persze alkotni. Az app ára 30 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.