Hirdetés

Így rögzíti a világot 360 fokban a Samsung



|

Bemutatkozott a Gear 360 is, a Samsung VR-kamerája.

Hirdetés

Bár a Samsung nem mutatott be annyi kiegészítőt a Galaxy S7-hez, mint az LG a G5-höz, de azért a riválisnál is akadnak meglepetések. 

Hirdetés

Ilyen a Gear 360 is, ami a Samsung közvetlen válasza az LG megoldására. A felhasználók ezzel is könnyedén rögzíthetnek körben képeket és videókat, amik aztán meg is oszthatóak. 

A Gear 360-nal rögzített tartalmak a Samsung egyes Galaxy készülékein is szerkeszthetőek, és megtekinthetőek a Gear VR-en, megoszthatóak a közösségi oldalakon. A komolyabb szerkesztéshez PC-s szoftver is van. 

A tartalmakat microSD-n tárolja a kamera, maximálisan a 128 GB-os kapacitás támogatott. 

A Gear 360 3840 x 1920-as felbontásban rögzít, az eredményt akár 2D-ben is meg lehet nézni egy mobilos app segítségével. Ha szükséges, 180 fokos videót és képet is tud készíteni a kamera. 

A 153 grammos eszköz könnyen hordozható, van hozzá állvány, fröccsenés- és porálló, és a második negyedévben kerül a boltokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.