Hirdetés

Oculus Rift harmadik személyű játékmóddal



|

A legújabb mód valódi testen kívüli élményt kínál.

Hirdetés

Most már nem csak belsőnézetes játékokban tapasztalhatjuk meg az Oculus Rift lehetőségeit, hisz szorgos lengyel moddereknek köszönhetően harmadik személyű avatárként használhatjuk saját testünket.

Hirdetés

A megoldás rém egyszerű, mindössze egy hátizsáknyi elektronikára, valamint egy állványra szerelt, sztereo GoPro kamerára van szükség a rendkívüli élmény eléréséhez. Sajnos a készítők még nem oldották meg, hogy a hátunk mögötti "felmosónyélre" applikált szenzorok kövessék a VR-sisak mozgását, ezen funkció egyenlőre manuális kontrollerek segítségével vezérelhető. A fej felett elhelyezkedő kamerák sokkal nagyobb területet képesek pásztázni, melyek ezáltal egy teljesen új fejlesztési területet hozhatnak el az Oculus Rift fejlesztői számára, hisz az immerzív tartalmak helyett már harmadik személyű alkalmazásokban is bámulhatjuk majd saját tarkónkat.

Az újdonságot egyébként pusztán néhány napnyi munkával hozta össze a csapat, ami mindenképp figyelemre méltó teljesítmény.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.