A mennyezeten is lehet körsugárzó antenna|

A 2,4 GHz-es frekvenciasávban üzemel az Ext 104-es antenna.

Van, amikor egy beltérben elegendő a hagyományos WiFi-routerekben gondolkodni, van, amikor szükség van valamilyen kiegészítésre, például jelerősítő adapterekre. Olyan helyzet is akad persze, amikor valami egészen másra van szükség. 

A különböző antennákat nem csak a meglévő routereken lehet cserélni, léteznek más típusúak is. Ilyen például a ZyXEL Ext 104-es modellje, ami egy körsugárzó antenna. 

A 2,4 GHz-es frekvenciasávban üzemelő eszközt a mennyezetre lehet telepíteni. A 4 dBi teljesítményű antenna jó megoldás az álmennyezetekre, a hozzáférési ponthoz RP-SMA csatlakozóval lehet csatlakoztatni. 

Értelemszerűen a mennyezeti antenna nagy előnye az, hogy a maximális lefedettséget könnyen lehet biztosítani egy ilyen használatával. Az alkalmazása lehetővé teszi, hogy a felhasználók bent szinte bárhol csatlakozzanak a hálózathoz. 

Az Ext 104 a 2,4 - 2,5 GHz-es frekvenciatartományban működik, és RP-SMA típusú anya csatlakozóval köthető a hálózathoz. Lineáris függőleges polarizáció jellemzi, a sugárzási szöge a vízszintes síkban 360 fok, a függőleges síkban 50 és 75 fok között mozog. 

A fehér színű eszköz ABS-ből készült, az impedancia értéke 50 ohm. 132 x 42 milliméteres méretével és 0,1 kilogrammos tömegével nem jelent óriási pluszt a mennyezeten. Mínusz 10 és plusz 55 Celsius-fok között tud üzemelni. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.