Hirdetés

Tele van világelsőséggel a 2019-es Dell XPS 13 7390



|

Gőzkamrás és GORE hűtési rendszer, MagLev billentyűzet, Gorilla Glass védőüveg, Eyesafe kijelző, Intel Ice Lake CPU - csak néhány az új hibrid jellemzőiből.

Hirdetés

Az eredeti XPS 12 9365 hibrid több mint két éve érkezett, ám a stílusos dizájn hátránya a lassabb, 4,5 wattos Intel Core Y chip volt. Mostanra ez még gyengébbnek számít, mint akkor, ezért a valódi hibrid XPS 13 rajongói kissé csalódottak voltak. 

Hirdetés

A Dell a Computex alkalmából megoldotta a problémát, itt az új hibrid XPS 13, teljesen új dizájnnal ráadásul. A gép új MagLev billentyűzetet kapott, a 13,4 hüvelykes, 16:10 képarányú 4K-s kijelző Eyesafe technológiát használ, emellett újdonság a gőzkamrás és a GORE hűtési rendszer. Mindezek ellenére a ház 8 százalékkal laposabb, mint az elődnél. 

Mindezt egy 15 wattos Intel Ice Lake CPU koronázza majd meg, Iris grafikával. Vagyis a teljesítmény rengeteget javul az előző-generációhoz mérten. A hűtési rendszernek hála pedig az órajelek tovább tarthatóak magas értékeken. 

Sajnos hátrányok is akadnak: a RAM-ot, a Killer WiFi 6 modult és az SSD-t és az alaplaphoz forrasztották, ezért a fejlesztésekről le kell mondani. A két ventilátor miatt pedig a csendről is. 

Az új modell július 10-én érkezik, 1000 dolláros kezdőárral. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.