Hirdetés

Előrendelhető a Sifteo kockája



|

Szeptemberben a boltok polcain is megjelenhetnek a bűvös kockák, sajnos egyelőre csak a tengerentúlon értékesítik azokat.

Hirdetés

A Sifteo Cubes intelligens játék-platformról a korábbi CES-es összeállításunkban már bővebben írtunk, mikor a las vegas-i kiállítás 10 legérdekesebb formájáról emlékeztünk meg. A mágikus kockák ugyanis képesek érzékelni egymás pozícióját, és annak megfelelően dinamikusan változtatni a rajtuk megjelenő képet. Magát az alkalmazást a közelben lévő PC biztosítja, amely vezeték nélküli kapcsolatos keresztül küldi át a megjelenítendő jelet. A Siteo Cubes fejlesztőkészlet (SDK) segítségével ráadásul a C# fejlesztők egyedi alkalmazásokat is létrehozhatnak, amely hosszútávon sikeresé teheti a Sifteo megoldását.

 



A Cubes-t eddig csak a kiválasztott tesztelők próbálhatták ki, de a cég tegnapi bejelentése alapján immár megkezdődött az előértékesítés, szeptemberben pedig a polcokon is megjelenhetnek a mágikus kockák. Sajnos egyelőre csak az Egyesült Államokban és Kanadában szállítják ki a kezdőcsomagokat 149 dollárért (körülbelül 29 ezer forintért), de remélhetőleg idővel Magyarországra is megérkeznek majd a kütyük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.