Hirdetés

Játékos PC kompromisszumok nélkül



|

Az iBuyPower Lan Warrior II névre keresztelt szörnyetege mindenből a maximumot nyújtja.

Hirdetés

Az iBuyPower mindig is képes volt meghökkentő teljesítményű PC-k összeállítására. A legújabb ilyen a Lan Warrior II, amelyet külsőleg az NZXT Vulcan házáról ismerünk fel. Elöl és felül 120 mm-es ventilátorok, oldalt pedig 20 centiméteres, és lyukasztott oldallap.

 

Szükség is van erre a légáramra, hiszen a behemót a végletekig fel van szerelve. Az alábbiakban a legdrágább változat elemeit soroljuk. Két Radeon HD5970 vagy két GeForce GTX 480, Intel Core i7-980x processzor társaságában, 24 GB DDR3-as RAM-mal.

 

Mindehhez hozzá jön a 2 terabájtos SSD-tároló, valamint egy 1200 wattos PSU. A legdrágább modell ára elképesztő 11 658 dollár (2 634 000 forint). Természetesen összeállítható ésszerűbb PC is belőle.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.