Hirdetés

Költségtakarékos Aerocool házak a játékosoknak



|

A Strike-X széria tagjai nagyon barátságos ár-érték arányú tornyok a maguk kategóriájában.

Hirdetés

Európába is megérkezett az Aerocool Strike-X házszériája, melynek két tagja meglehetősen barátságos árcédulát kínál a maga kategóriájában, és játékosoknak készült. A Strik-X One és a Strike-X One Advance egyaránt kívül-belül fekete.

 

A két torony egyébként közel azonos, csupán az előlapi panel és néhány hűtő tér el egymástól. A Strike-X One I/O-paneljére két USB 2.0-ás port került, hátulra pedig egy 120 milliméteres légkavaró; míg a Strike-X One Advance két USB 3.0-ás portot és egy első és hátsó 120 milliméteres, piros LED-es ventilátort kínál.

 

A házak összesen maximum 9 ventilátorral szerelhetőek fel, 120 vagy 140 milliméteresekkel; de vízhűtés használatára is van lehetőség. Meghajtóhelyek tekintetében négy 5,25 és hat 3,5 hüvelykes áll rendelkezésre. A táp alatti porszűrővel ellátott házakba a 40 centiméteres videokártyák is beférnek. A Strike-X One és a Strike-X One Advance ajánlott végfelhasználói ára 34,99 és 39,99 euró. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.