Hirdetés

A Call Of Duty: Black Ops III előtt érkezett az NVIDIA drivere



|

Gyorsan dolgozott az NVIDIA, tölthető a game-ready driver.

Hirdetés

Az NVIDIA kiadta a legújabb game-ready driverét, amelynek a verziószáma 358.87. A Call of Duty: Black Ops III-hoz készült, és már a megjelenése előtt tölthető. 

Hirdetés

Az utóbbi időben az NVIDIA rendre meglepi a felhasználókat, és már idő előtt kiadja az ilyen meghajtóprogramokat.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy a jövőben továbbra is a megjelenéstől korábban adja majd ki a drivereket, ez pedig vonatkozik a Fallout 4, az Assasin's Creed: Syndicate, a Civilization Online, a Just Cause 3, a Starcraft II: Legacy of the Void, és a Star Wars Battlefront címekre is, többek között. 

Mindez már önmagában is örömhír, ugyanakkor az NVIDIA díjazza is a gamereket. Aki a GeForce Experience programon keresztül tölti a meghajtóprogramokat, az automatikusan jogosult olyan díjakat nyerni, mint egy GeForce GTX 980 Ti, egy GTX 960, egy GTX 950 vagy éppen egy Shield TV, játékok (a díjak összértéke 100 000 dollár). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.