Hirdetés

A Galaxy belép az SSD-piacra



|

Az eddig NVIDIA-alapú videokártyáiról ismert gyártó 2,5 hüvelykes SSD-ket kínál.

Hirdetés

A Galaxy Microsystems neve leginkább az NVIDIA-alapú videokártyákról lehet ismerős a felhasználók számára. A gyártó úgy döntött, ideje terjeszkedni, és bemutatta az első adattárolási eszközeit, egészen pontosan SSD-meghajtókat.

 

Ezzel a Galaxy az SSD-piacra lép be, azon belül is a 2,5 hüvelykes kategóriában próbál szerencsét. Az egyelőre név nélküli SSD-meghajtók 3 Gbps-os SATA interfészt használnak, és 64 MB cache memóriával rendelkeznek.

 

A TRIM-támogatással érkező tárolók maximális olvasási és írási sebessége 240, illetve 215 MB per másodperc. Az MLC NAND Flash memóriákkal ellátott SSD-k 2011 elején kerülhetnek a boltokba, 32, 64, 128 és 256 gigabájtos kapacitásokban. Árakról a Galaxy nem ejtett szót.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.