Hirdetés

A hűtőpaszták csúcsa



|

Az OCZ által szabadalmaztatott hővezető paszta hatékonyabb hűtést kínál

Hirdetés

Sokan esküsznek az ezüstös hővezető pasztára, mások eleve idegenkednek tőle -- egyrészt joggal, mivel eltávolítása körülményesebb, mint fehér társáé. Gyakorlati mérések alapján azonban nem sok különbség van a kommersz ezüst és fehér szilikonos paszták között, ám valóban léteznek megoldások, melyek csökkentenek pár fokot az alkatrészek hőmérsékletén.

 

oczfreeze.jpg

OCZ Freeze Extreme: kifejezetten tuningra

 

 

Az OCZ Freeze Extreme egy új, az OCZ-által szabadalmaztatott, környezetre ártalmatlan, alacsony viszkozitású hővezető anyagből készül, mely annak ellenére, hogy nem tartalmaz ezüstöt, 10 százalékkal hűvösebbre hűti a processzort vagy bármilyen más hűtést igénylő alkatrészt. A Freeze Extreme jobban szétterül a felületen, ezáltal vékonyabb rétegben hordható fel, ami jobb hőátadást eredményez.

 

A termék áráról és elérhetőségéről egyelőre nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.