Hirdetés

A legtisztább billentyűzet



|

A Medigenic Infection Control könnyen tisztítható, és kórházakba is ideális.

Hirdetés

 

A mobil klinikai asszisztens eszközök és a Quad HD-s felbontást támogató LCD-monitorok mellé kötelező felszerelés lehet kórházak és egészségügyi intézmények számára az Esterline Advanced Input Systems újdonsága, a Medigenic Infection Control billentyűzet. De tisztaságmániások számára is kiváló - még Adrian Monk is megirigyelhetné.

 

A billentyűzetnek nincsenek gombjai, teljesen sík felületű, csupán 3D-s mintára nyomtatva készült. Így a gombok közé nem csúszhat semmi, nem koszosodik, és minden más piszoknak is ellenáll. Ráadásul könnyű tisztítani is, ehhez viszont plusz extra is társul.

 

Egy kikapcsoló gombbal hatástalaníthatjuk a billentyűzetet, amelybe egy szabadon konfigurálható emlékeztetőrendszer is került - ez figyelmezteti használóját, hogy ideje letörölni őt.

 

A billentyűzet ára 140 dollár (31 000 forint), míg a hozzá tartozó egér 80 dollárba (18 000 forint) kerül. Bővebb információ a termék honlapján. Ha Ön másféle billentyűzetre vágyna, de nincs ötlete, tekintse meg vásárlási tanácsadónkat.

 

medigenic_keyboard2.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.