Hirdetés

Az MSI felkészült az 1600-as FSB-re



|

Az MSI közzétette az 1600 megahertzes FSB-t támogató alaplapok listáját.

Hirdetés

Az új Penryn processzor részletes tesztünk alapján is remekül teljesített, de fogadásához fel kell készülnünk, mivel nem minden alaplap képes stabilan kezelni az 1600 megahertzes FSB órajelet. Szerencsére a legtöbb P35 és X38 lapkakészlettel szerelt alaplap képes megbírkózni a feladattal, de számos esetben szükséges a BIOS frissítése.

 

Az MSI már elkészült a szükséges frissítésekkel és közzétette azon alaplapok listáját (a hozzájuk tartozó BIOS verziószámmal), melyek biztosítják a megfelelő kompatibilitást.

 

 

msi_bios.png

 

 

Az MSI-hoz hasonlóan az ASUS már bemutatta saját listáját, mely a gyártó weboldalán, vagy ezen a hivatkozáson érhető el: http://www.asus.com.tw/news_show.aspx?id=9816

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.