Hirdetés

Bluetooth toll: a sikeres vizsga eszköze



|

Nem túl etikus, ám annál hasznosabb egy Bluetooth-képes puskázó toll.

Hirdetés

A 2009-es puskázási segédletek között fontos szerepet kaphat a Spypen, hiszen több tantárgy anyagát is "megsúgja" nekünk szorult helyzetben. A toll Bluetooth technológia segítségével csatlakozik a telefonunkhoz és a súgótoll végén található mikrofonba suttoghatjuk a kérdéseinket. Ehhez mindössze annyi kell, hogy olyasvalakit hívjunk fel, aki érdemi információval szolgálhat a vizsgakérdésekre.

 

spypen-300x225.jpg
 

A válaszokat egy apró, szintén Bluetooth adatkapcsolattal működő, fülbe rejthető headset segítségével kapjuk meg. Egy a bökkenő, ezt a sikeres vizsgát garantáló eszközt csak az igazán tehetős diákok engedhetik majd meg maguknak, mivel egy Spypen ára 239 és 349 euró között változik. Ha valaki úgy gondolja, ez megéri neki, a Spypen toll weboldala segíthet, hogy leadja megrendelését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.